vineri, 11 aprilie 2008

Ministrul Paul Păcuraru a venit la Buzău




Astăzi, ministrul Muncii, Familiei şi Egalităţii Şanselor, dl Paul Păcuraru, a sosit la Buzău pentru a vedea consecinţele exploziei din blocul de garsoniere. Am fost acolo, împreună cu domnul ministrul, cu preşedintele PNL Buzău, Cristi Bîgiu, cu domnul prefect Gabriel Balaban, cu deputatul liberal de Buzău George Scutaru, cu vicepreşedintele PNL, candidat la Preşedinţia Consiliului Judeţean, Ioan Caton Mateeşescu, şi cu alte oficialităţi locale. Ministrul Păcuraru a dat asigurări că la următoarea şedinţă de guvern vor fi luate măsuri urgente pentru ajutorarea victimelor exploziei.
După vizita la bloc am participat la o conferinţă de presă, la sediul PNL, la care am punctat din nou faptul că mă voi asigura ca Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Ministerul Muncii şi Familiei
se vor implica pentru a supune aprobării Guvernului României un proiect de act normativ care să prevadă acordarea unor ajutoare materiale locatarilor blocului din cartierul Micro 14 care au avut de suferit de pe urma deflagraţiei de miercuri noaptea.

Niciun comentariu: