vineri, 30 mai 2008

Boşcodeală a încercat să-l interzică pe Goran Bregovici

O sărbătoare pentru toţi locuitorii municipiullui Buzău, concertul marelui artist Goran Bregovici, a fost umbrită de gestul ruşinos al actualului primar Constantin Boşcodeală - edilul în funcţie până în luna iunie a găsit de cuviinţă să oprească alimentarea cu energie electrică pentru a opri repetiţiile la concertul de joi seară. Mai jos aveţi comunicatul de presă al PNL Buzău.

Joi, 29.05.2008, in municipiul Buzau, primarul PSD Constantin Boscodeala a depasit orice limita de decenta si a ordonat angajatilor sai intreruperea curentului electric pentru concertul marelui artist Goran Bregovic. Gestul primarului pesedist, aparent inexplicabil, poate fi, totusi, inteles, daca ne gandim la faptul ca Partidul National Liberal a fost cel care si-a permis “indecenta” de a invita un artist de marca in orasul nostru.

Concret, in jurul orelor pranzului, deranjat de probele tehnice necesare desfasurarii in bune conditii a concertului, primarul Boscodeala a decis intreruperea curentului electric, fara sa aiba nici un drept in acest sens. Comportamentul edilului pesedist demonstreaza modul in care acesta priveste administratia orasului si folosirea banului public.
Partidul National Liberal condamna faptul ca un primar isi poate permite, in Romania anului 2008, sa actioneze ca si cum curentul electric si primaria in care isi desfasoara activitatea ar fi proprietate personala. Cristi Bigiu, presedintele liberalilor buzoieni, considera ca este absolut jenant ca un artist de renume mondial sa ajunga bataia de joc a unui om care, de 12 ani, nu a facut altceva decat sa ia decizii in dispretul cetatenilor.

Niciun comentariu: